Как работят нашите хамали

Преместването в ново жилище, извършено от професионалните хамали на нашата фирма гарантира безпроблемно изпълняване на поетите ангажименти. Тук накратко ще се опитаме да обясним как работим ние и нашите хамали. След като получим вашата поръчка за съответното преместване, наш служител ще се свърже с вас и по телефона ще уточни точен ден и час на натоварване и разтоварване. Отделно от това, ще ви попитат и редица неща за вида на самото преместване – етаж, на който ще се натоварва и разтоварва. Има ли асансьор, обемни ли са пакетите. Ще ви попитат също така и дали е извършено опаковането или нашият екип хамали на място ще трябва да опакова.

В почти всички случаи нашия екип ще пожелае предваритело да посети мястото, от което ще се премества багажа ви, за да може на терен да прецени всички детайли и да ви съобши цената за преместването. хамалиЕкипът ни ще калкулира стойността и ще ви съобщи цената на всяка услуга, така че сами да си направите сметка за кое да ни използвате и кое да извършите сами. Ако крайната или разбитата цена не ви удовлетворява, то от наша страна няма да има проблем. Оценката и направения оглед са абсолютно безплатни за вас.

След като всичко е уговорено и вие сте съгласни нашите хамали да извършват услугата се разбираме за точен ден и час, в който да стане преместването. Ще ви помолим тогава да ни осигурите свободен достъп до паркинга на сградите, от които ще изнасяме и в които ще внасяме багажа ви.

При пристигането на нашия екип, подписваме договор за преместване, в който точно е упоменато какво ще се премества, колко ще струва услугата и други подобни полезни неща. Благодарение на този договор вие си гарантирате, че дори и цената да се повиши поради непредвидени обстоятелства, то разликата ще остане за наша сметка. Към подписания договор се прилага и застраховка, така че да бъдете сигурни, че вашето имущество ще бъде запазено, независимо от обстоятелствата.

Когато всичко това е готово, самата работа започва. Желателно е член на вашето семейство да присъства по време на цялото преместване, за да се уверите, че всичко протича каквато е уговорката. Така ще можете да се уверите и че нищо не е забравено в старото ви жилище и че всичко е поставено където и както трябва в новото.

Когато всичко е готово си стискаме ръцете. Ние, доволни от добре свършената работа, а вие надяваме се, доволни от нашата услуга.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.