Защо да използваме професионални хамали?

Преместването на покъщнината от едно жилище в друго често може да бъде съпътствано с много и излишни проблеми и нерви. Това е и причината на Запад, а вече сравнително често и в България при подобни нужди задължително да се търсят професионални хамали. Хора с много опит в безопасното преместване, правилното опаковане и точни цени на извършената услуга.

Нашата фирма отговаря и на трите условия. Нашите хамали работят от дълги години в София и страната и имаме много редовни и доволни от услугите ни клиенти. Обичаме да си вършим работата прецизно и точно. хамалиЗатова опаковането на предметите се извършва така, че те да бъдат максимално безопасно преместени. Уважаваме клиентите си и разчитаме да бъдеме потърсени и следващия път. Поради тази причина, обичаме твърдите договорки и нашите услуги са на точните цени. Професионалните ни хамали никога няма да ви обяват по-висока цена по средата на преместването. Ако се получат евентуални непреценени и необявени от нас трудности, то те си остават за наша сметка. Разчитаме, че точно заради това вие ще останете доволни от нас и ще ни потърсите и следващия път когато имате нужда от хамали.

За да се случи всичко това, ние няма да ви кажем цена на преместването преди хамали от нашата фирмада са огледали на място какво ще преместваме. Интересуваме се от това от къде ще вземем нещата, на кой етаж се намира жилището, на кой етаж се намира апартаментът, в който ще доставим предметите. За цената са важни и фактори като има ли асансьор или нашите хамали ще трябва да носят всичко на ръце. Важно за определянето на цената е и дали ние ще опаковаме или вие.

Всичко това ще бъде уточнено преди нашите хамали да започнат с преместването, като направения оглед е напълно безплатен. Нещо повече, той не ви ангажира по никакъв начин и ако предложената ви цена не ви удовлетворява, то няма да има проблем. Не ни дължите нищо. На нас и на нашите хамали това ни е работата.

Харесате ли обаче предложената от нас цена, то започваме работа. Опаковаме професионално всичко, което трябва да се пренася. Така, гарантираме, че нищо няма да бъде повредено при носенето. Пренасяме го до желания от вас адрес и го разопаковаме и подреждаме така, както желаете.

Ако сте доволни, то значи сме си свършили работата, разделяме се като приятели и се надяваме, че професионално свършената от нашите хамали работа ние е спечелила още един доволен клиент.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.